Selasa, 18 April 2017

5 cara miceun jerawat

5 cara miceun jerawat - Pikeun maranéhanana anjeun anu ngalaman masalah jerawat tiasa nyobian sababaraha cara di handap ieu ngagunakeun bahan alami, anu pasti gampang kapanggih. Méméh ngalamar bahan handap téh yakin yén anjeun nyanghareupan jeung leungeun dina kaayaan beresih.

5 cara miceun jerawat





1. madu Campur jeung kayu manis

Cara mimiti nu bisa Anjeun coba mun meunang leupas tina jerawat alami nyaeta ngagunakeun campuran madu jeung kayu manis. Zat dina madu bisa dipake salaku hiji anti baktéri, éta bisa dipaké pikeun maéhan baktéri nu aya anu ngabalukarkeun jerawat. Bari eusi zat dina kayu manis alat anu fungsina jadi hiji anti clotting tur anti radang. Lantaran kitu, campuran kadua bahan alami anu aya lawanna jadi mujarab pikeun ngaleungitkeun jerawat. Di dieu nyaeta kumaha carana ngagunakeun eta:

  • Atur 1 séndok madu murni sarta 1 bubuk séndok kayu manis.
  • Pikeun milih madu murni bisa make madu al shifa sadia di toko ubar saperti Guardian, Abad jsb
  • Lajeng campur kana 2 bahan, aduk rata dugi janten némpelkeun a.
  • Larapkeun a témpél nu geus jadi nu dina nyanghareupan jeung jerawat merata. Lajeng hayu nangtung pikeun 15 nepi ka 20 menit nepi ka rada garing nepi.
  • Afterwards, bilas ramo Anjeun kalawan cai jalan bersih lajeng ulah poho ka tegalan ku anduk lemes. Naha perlakuan ieu unggal dinten di rutin pikeun ménta hasil maksimum.

2. bodas endog

5 cara miceun jerawat - Salah sahiji cara pikeun neangan leupas tina pimples gancang nya jeung bodas endog. Endog bodas geus loba dipaké pikeun tighten kulit raray, tétéla bahan ieu ogé éféktif pikeun miceun jerawat nekad. bule endog ngandung vitamin jeung protéin nu aya gunana pikeun nyerep kaleuwihan minyak jeung ngawangun sél kulit ruksak nu normal oge jadi salah sahiji sabab jerawat. Di dieu téh kumaha cara ngagunakeun éta:

5 cara miceun jerawat

  • Nyiapkeun endog hayam (apal éta hadé mun teu ngagem hayam), lajeng nganggo bagian endog bodas.
  • Endog bodas ieu dilarapkeun merata kana raray sareng jerawat maké sikat beresih.
  • Hayu nangtung pikeun 15 nepi ka 20 menit nepi ka dries bodas endog.
  • Bilas ramo Anjeun kalawan cai jalan bersih, ulah poho lajeng garing ku anduk lemes.
  • Ngagunakeun topeng bodas endog ieu tiasa ngalakukeun 2 - 3 kali saminggu.

3. baking soda

Baking soda mangrupa bahan dipaké pikeun nyieun cookies, tapi dina kanyataanana bahan ieu ogé bisa dipaké salaku cara pikeun ngaleungitkeun jerawat anu mindeng bertengger dina raray. Kalawan baking soda, liang kabuka sarta katutup bisa narrowed supados raray teu rawan jerawat. Di dieu nyaeta kumaha carana ngagunakeun eta:

  • Nyiapkeun cai jeung baking soda secukupnya, teras nyampur duanana bahan dina wadah. Aduk rata nepi ka ngabentuk némpelkeun tina baking soda.
  • Larapkeun a témpél nu dijieun kana kulit jeung jerawat merata.
  • Ngidinan baking soda nempelkeun deui salila kurang leuwih 10 nepi ka 15 menit nepika dries.
  • Sakumaha dries, bilas ramo Anjeun kalawan cai bersih tur garing kalayan anduk.
  • Candak tips ieu dina dasar poean dugi jerawat sabenerna leungit, tapi lamun nu iritasi kulit lajeng Anjeun kudu geuwat ngeureunkeun pamakéan baking soda.

4. Bawang bodas

Bawang bodas anu biasana dipaké minangka samara dapur nu ngabogaan loba mangpaat. Tétéla yén bawang bisa ogé dipaké pikeun miceun jerawat nekad. Kalsium, seng, walirang, sarta allicin dina bawang bodas anu pohara efektif pikeun ngabasmi baktéri jerawat-ngabalukarkeun hampru. Di dieu téh kumaha meunang leupas tina jerawat jeung batu bodas:

  • Nyiapkeun 3-4 cengkéh bawang bodas seger. Mesek nu luar lajeng ngumbah jeung cai bersih.
  • Bawang bodas mashed ku ngagiling atawa ogé bisa migunakeun Blénder a.
  • Nyebarkeun merata bawang bodas anu geus disampurnakeun kana jerawat raray.
  • Hayu nangtung pikeun ngeunaan 10 ka 15 menit nepika dries.
  • Bilas ramo Anjeun kalawan cai lajeng garing kalayan anduk. Ngalakukeun ieu rutin saban poé dugi jerawat nu ngiles.

5. gedang atah

5 cara miceun jerawat - Gedang mangrupakeun buah nu bisa rojong dina sistim digésti mah na robah warna ka warna buah oge éféktif dina nyampurkeun jerawat nu mindeng muncul dina raray. Gedang dipercaya pikeun ngaleungitkeun jerawat nyaeta gedang atah sabab bisa nyegah dibentukna lipid jeung ngurangan sél kulit maot. Sajaba ti éta, buah gedang oge mangpaat pikeun halus kulit tambah eta ngandung papain dikandung dina fungsi gedang efektif pikeun ngurangan peradangan dina kulit. Di dieu téh kumaha carana ngagunakeun eta:

  • Nyiapkeun sababaraha lembar atawa atah rasa buah gedang sarta seger. Candak daging buah lajeng ngumbah beresih.
  • Daging gedang adun nepi ka rata pikeun ngabentuk némpelkeun a.
  • Larapkeun a némpelkeun tina gedang merata jeung jerawat raray.
  • Hayu nangtung pikeun ngeunaan 15 nepi ka 20 menit nepika dries.
  • Bilas ramo Anjeun kalawan cai lajeng garing kalayan anduk.
  • Nedunan perlakuan ieu rutin saban poé atawa sahanteuna 2 - 3 kali saminggu.

5 cara miceun jerawat 


Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Ads Inside Post