Laman

Minggu, 12 Februari 2017

Legenda batu gantung versi bahasa Belanda

Legenda batu gantung versi bahasa Belanda


In de oudheid in een klein dorpje aan de oevers van Lake Toba woonde daar een man en een vrouw met zijn mooie dochter genaamd chrysant. Naast mooie, chrysant is eveneens geclassificeerd als een zorgvuldige kind voor zijn ouders altijd helpen wanneer zij werken in een gebied dat de resultaten worden gebruikt om de behoeften van het dagelijks leven te ontmoeten.

Één dag, chrysant moeten werken in het veld alleen omdat beide ouders er een behoefte in het naburige dorp. Hij werd slechts begeleid door een hond genaamd Si Toki. Aangekomen op het gebied van de chrysant zat daar te kijken naar de natuurlijke schoonheid van Lake Toba. Terwijl de hond, Si Toki, ging naast staren naar het gezicht van haar werkgever leek geconfronteerd met een probleem. Af en toe een blaffende hond af te leiden van de chrysant als er iets verdachts rond de velden.

Eigenlijk is de laatste paar dagen van de chrysant altijd keek sip. Dit komt omdat de vader een huwelijk met een jongeman die wordt nog steeds beschouwd als zijn eigen neef zal regelen. In feite had hij een liefdesrelatie met een jonge man in het dorp en hebben toegezegd zal ook naar huis te bevorderen. Deze situatie maakt het in de war, niet wetend wat te doen, en begon te wanhopen. Aan de ene kant is hij niet wilde haar ouders teleur te stellen, maar aan de andere kant kon hij niet verdragen om deel met haar idool jeugd.

Na nadenken een moment en zonder enig resultaat, chrysant steeg van waar hij zat. Met tranen los liep hij langzaam naar Lake Toba. Blijkbaar was hij zeer wanhopig en wilde zijn leven te beëindigen door te springen in Lake Toba. Terwijl Si Toki die ook zijn meester volgde aan de rand van het meer alleen kan worden blaffen, omdat ze niet weten wat er gaande is in de hoofden van chrysant.

Zoals ik liep in de richting van de kliffen aan de oevers van Lake Toba, zij plotseling viel in een gat grote stenen te krijgen in de basis. En omdat het ligt aan de basis van een zeer donkere, waardoor het mooie meisje werd bang en riep om hulp om zijn hond. Aangezien Si Toki slechts een dier, dan kon alleen maar constant blaffen rond de monding van het gat te doen.

Si Toki zag het incident rende meteen naar het huis om hulp te vragen. Thuis Si Toki benaderd onmiddellijk Chrysanthemum ouders die toevallig al thuis. Blaffen, handtastelijkheden de grond en pacing rond zijn werkgever, Si Toki probeerde dat Chrysanthemum vertellen in gevaar.

Bewust zijn van wat wordt geïmpliceerd door de hond, ouders Chrysant meteen op weg naar het veld. Beide rende Si Toki tot aan de rand van het gat waar hun dochters vallen. Toen hij hoorde haar schreeuwen uit in het gat, moeder onmiddellijk een zaklamp als zaklamp want het was al schemering. Terwijl de vader rende terug naar het dorp om hulp te vragen van de buren.

Opeens het geluid van de donder en de aarde zal schudden verwoestende klap een gat langzaam aangemeerd en afgesloten door zelf. Chrysanten waren in het gat eindelijk gevangen en kan niet worden opgeslagen.

Enige tijd na het schudden stopt, aan de bovenkant van het gat, dat gesloten was bleek een grote rots die het lichaam van een meisje dat lijkt te hangen aan de muren van de klif aan de oevers van Lake Toba lijkt. Mensen die het incident zagen geloven dat de rots is een incarnatie van de chrysant en later omgedoopt tot het als "Opknoping Rock".

En omdat de chrysant laatste toespraak gehoord door bewoners alleen "Parapat, Parapat en Parapat", dan is het gebied rond Opknoping Rock later genoemd Parapat. Parapat is nu omgetoverd tot een van de toeristische bestemmingen in de provincie Noord-Sumatra.

Artikel ini dipersembahkan oleh :
Obat kencing manis yang bagus

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Ads Inside Post