Laman

Sabtu, 17 Desember 2016

Dongeng sleeping beauty bahasa Denmark

Dongeng sleeping beauty bahasa Denmark


Lang tid siden boede der en konge og dronning, der holdt en stor fest for at fejre fødslen af ​​deres datter, Briar Rose. Invitationer blev sendt til alle de feer at velsigne prinsessen undtagen til en som det blev antaget, at hun var død. Hver af dem kom til kongens fest bringe særlige gaver til de små prinser. De feer begyndte at give deres gaver. "Hun skal være smuk," sagde den første "." Hun skal være klogt "sagde den anden". "Hun skal være venlig," sagde den tredje ". Kun én fe blev efterladt til at give gave, når pludselig rummet gik mørke. Så efter en stor lysglimt samme feen der var udeladt, kom i betragtning.

Hun var rasende, da ingen havde inviteret hende på Højtiden. Så sagde hun, "Nå helte min velsignelse fest. Så sagde hun," godt helte min velsignelse, at hun på hendes sekstende fødselsdag vil sætte sin finger på en spinderok og dø. " En anden flash af lys kom og fe var væk. Derefter en anden fe, der var der trådte frem. "Min gave til prinsessen i stadig tilbage." "Min gave til hende, er livet! Når spindlen stikker sin finger vil hun ikke dø, men vil falde i en dyb søvn. Det vil vare i hundrede år. Kun et kys fra hendes sande kærlighed vil vække hende.

Den følgende dag kongen udstedte en proklamation, bestilling, at alle spinning hjul og spindler blive ødelagt. Gennem årene prinsessen voksede til en dejlig pige. På det sekstende fødselsdag alle forberedte for partiet. Prinsessen besluttede at gå på opdagelse på slottet. "Jeg spekulerer på, hvad der er i det store sydlige tårn," sagde hun og gjorde hende vej til det.

Hun så en lille dør med en nøgle på den. Hun drejede nøglen og døren åbnet. Så så hun nogle trapper og begyndte at klatre op. Imens kongen og dronningen begyndte at lede efter prinserne. Alle havde set hende, men ingen vidste, hvor hun havde stået. Prinsessen havde nået toppen af ​​tårnet, hvor hun så en anden dør, der var lidt åben. Så hørte hun en mærkelig snurrende lyd, som hun aldrig havde hørt før. Hun gik ind i stuen og så en gammel kvinde, der arbejder på en spinning etiket. "Hvad laver du, spurgte Briar Rose, prinsessen?" Jeg har aldrig set en af ​​dem før, hvad er det "? "Det er en spinderok sagde den gamle kvinde, som var den onde fe i forklædning.

Den Princes spurgte hende, om hun kunne forsøge at spinde på hjulet, i spindlen hun faldt i søvn. Og straks alle i stedet faldt også i søvn, kokke, pigerne, ministrene alle faldt i søvn. Prinsessen blev nu kendt som sovende skønhed. År gik .... En Kongesønnen ville komme til den berømte BRIOR hækken at finde ud af mysteriet om den sovende skønhed.

En dag den samme charmerende prins, spurgte nogle landsbyboere at hvor kan han finde hækken? Lige uden for landsbyen unge sir "sagde landsbyboerne. Prinsen gik til strejke på hækken, men da hans sværd mødte tornene store roser blomstrede og en sti åbnet for ham. Prinsen indtastet paladset gik til tårnrummet og så prinsesse sov. Han lånte igen og blidt kyssede hende. BRIOR rose, den sovende skønhed flakkede hendes øjne, og hun vågnede. Da hun så den charmerende prins hun blev forelsket i ham. All round palace folk begyndte at vågne op fra deres søvn. Prinsen og prinsessen blev gift. den kongelige bryllup varede i flere dage, der slutter med en storslået bold. Prinsen og prinsessen dansede og dansede hele natten.

Artikel sebelumnya :
Harga eye care softgel

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Ads Inside Post