Laman

Sabtu, 24 Desember 2016

Kisah Salatiga versi bahasa Denmark

Kisah Salatiga versi bahasa Denmark


I oldtiden byen Semarang, ledet af Duke Pandanarang og har en kone ved navn Nyai Pandanarang. Han er kendt som en leder, der er ærlig, men også elsket skatte i massevis.

Personlighed er ikke god hertug høres af Sunan Kalijaga, en klog og forsigtig værge. Sunan hensigt at minde Pandanarang ved at udgive sig som en handyman græs. Ved passage distriktet værftet, Duke Pandanarang bud græs med en meget lav pris.

Sælger græsplæne græs blev vedtaget og sat i et bur. Før du forlader, han gled de fem cent i græsset. Pengene blev fundet af tjenere straks indberetter Pandanarang.

Det skete flere gange. Pandanarang spekulerer på, hvorfor græsset handyman aldrig beder om penge. Når repairman græs kom tilbage, Pandanarang spurgte om oprindelsen af ​​græsset håndværker. Han spurgte også, hvorfor græsset som en håndværker ikke har brug for pengene. Grass håndværker svarede, at han kunne få guld med en spade i jorden. Han har ikke brug for jordiske genstande, fordi alt er ikke evig. Han sagde også, at der er guld juveler indlejret i paladset gården.

Pandanarang ked at høre det svar. Han følte sig fornærmet af bygherrer græs. Pandanarang sendte en tjener tog en hakke, så rakte det til håndværker græs. Med en solid, havde græs handyman svingede hakke til jorden. Tilsyneladende, de ord, de havde ret. Der er en juvel af guld i jorden palads.

Duke Pandanarang meget overrasket over at se seværdigheder i foran ham. Straks, følte han meget hæmmet i sit hjerte.

"Pandanarang, jeg var Sunan Kalijaga". Efter at have hørt disse ord, Pandanarang straks undskyldte for hendes uhøflighed. Sunan Kalijaga bede Pandanarang at frigive hans kærlighed til jordiske ejendele.

Pandanarang åbenbaret for sin kone, at han ønskede at studere med Sunan Kalijaga. Pandanarang kone enig og erklærede, at han ønskede at følge sin mand.

"Du kan komme, men husk vi er ikke tilladt at medbringe varer, vi har. Giv elementer til trængende mennesker," sagde Pandanarang til sin kone.

Hans kone erklærede, at han var villig til at forlade deres ejendom og give det til de fattige. Hun spurgte sin mand til at forlade før. Derefter kvindernes guld og juveler i en tryllestav lavet af bambus. Pandanarang blev fulgt Sunan Kalijaga. På den måde blev de konfronteret af tre røvere.

"Hvis du vil værdigenstande, vent. Snart vil det passere en gammel kvinde, opfanget ham. Du kommer til at få guld juveler i hans bambus pind," sagde Sunan Kalijaga.

Kom Nyai Pandanarang er belemret med en bambuspind. Den røvere tredje blok og gribe bambuspind han holdt. Nyai Pandanarang kan ikke gøre andet end at opgive sin ejendom konfiskeret. Når held mødte sin mand og Sunan Kalijaga, fortæller han røveri hændelse, der skete, mens gråd.

"Du er ikke lytter til din mand. At sidde med mig, skal du opgive jordiske ejendele. Så det er din egen skyld," sagde Sunan Kalijaga.

"Der er tre parter, der gav en fejl her, som du selv, din mand og røvere. Senere vil dette sted være overfyldt byen," sagde Sunan Kalijaga.

For at hente hændelsen, Sunan Kalijaga navngivet område med "En af Three". I udviklingen, navnet på en tre ord flyttet ind Salatiga. Salatiga nu blevet en travl by som nogensinde forudsagt af Sunan Kalijaga.

Artikel ini didukung oleh :

Obat asam urat di apotik

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Ads Inside Post