Laman

Sabtu, 24 Desember 2016

Kisah Salatiga versi bahasa Belanda

Kisah Salatiga versi bahasa Belanda


In de oudheid de stad Semarang, onder leiding van Duke Pandanarang en heeft een vrouw genaamd Nyai Pandanarang. Hij staat bekend als een leider die eerlijk is, maar hield ook schatten in overvloed.

Persoonlijkheid is niet goed hertog wordt gehoord door Sunan Kalijaga, een wijs en verstandig voogd. Sunan van plan om Pandanarang herinneren door zich als een klusjesman gras. Bij het passeren van de wijk werf, Duke Pandanarang bod gras met een zeer lage prijs.

Verkoper gazon gras is afgesproken en in een kooi. Voor het verlaten van, gleed hij de vijf cent in het gras. Het geld werd gevonden door de bedienden om onmiddellijk te melden aan Pandanarang.

Het gebeurde herhaaldelijk. Pandanarang vragen zich af waarom het gras klusjesman nooit om geld vraagt. Toen de reparateur gras terugkwam, Pandanarang informeerde over de oorsprong van het gras vakman. Hij vroeg ook de reden waarom het gras als een ambachtsman het geld niet nodig. Grass artisan antwoordde dat hij het goud zou kunnen krijgen met een spade van de aarde. Hij heeft geen aardse objecten nodig, want alles is niet eeuwig. Hij zei ook dat er goud juwelen ingebed in het paleis binnenplaats.

Pandanarang boos om dat antwoord te horen. Hij voelde zich beledigd door de bouwers gras. Pandanarang stuurde een knecht nam een ​​schoffel, dan gaf het aan artisanale gras. Met een solide, had gras klusjesman de hak op de grond geslingerd. Blijkbaar zijn de woorden die ze hadden gelijk. Er is een juweel van goud in de grond paleis.

Duke Pandanarang zeer verrast om de bezienswaardigheden in de voorkant van hem te zien. Onmiddellijk voelde hij zich erg belemmerd in zijn hart.

"Pandanarang, was ik Sunan Kalijaga". Na het horen van die woorden, Pandanarang onmiddellijk verontschuldigde zich voor haar brutaliteit. Sunan Kalijaga vragen Pandanarang zijn liefde voor wereldse bezittingen vrij te geven.

Pandanarang geopenbaard aan zijn vrouw dat hij wilde studeren bij Sunan Kalijaga. Pandanarang vrouw mee eens en verklaarde dat hij wilde haar man te volgen.

"U kunt komen, maar herinner me dat we niet toegestaan ​​om goederen die we hebben te brengen. Geef de items aan behoeftige mensen", zei Pandanarang aan zijn vrouw.

Zijn vrouw verklaarde dat hij bereid zijn om hun woning te verlaten en geef het aan de armen was. Ze vroeg haar man de voorafgaande om te vertrekken. Dan, goud en juwelen van de vrouwen in een wand gemaakt van bamboe. Pandanarang werd gevolgd Sunan Kalijaga. Onderweg werden ze geconfronteerd met drie rovers.

"Als je waardevolle spullen wilt, wachten. Binnenkort zal een oude vrouw pass, onderschepte hem. Je gaat naar de gouden juwelen te krijgen in zijn bamboestok," zei Sunan Kalijaga.

Kwam Nyai Pandanarang worden opgezadeld met een bamboe stok. De rovers derde blok en beslag leggen op de bamboe stok hij vasthield. Nyai Pandanarang kan niets anders dan geven zijn in beslag genomen goederen te doen. Toen haar man en Sunan Kalijaga succes voldaan, vertelt hij de overval incident dat gebeurde tijdens het huilen.

"Je bent niet luisteren naar je man. Om te zitten met mij, moet je wereldse bezittingen te verlaten. Dus, dit is je eigen schuld," zei Sunan Kalijaga.

"Er zijn drie partijen die hier een fout heeft gemaakt, dat u zelf, uw man en de rovers. Later zal deze plek worden drukke stad," zei Sunan Kalijaga.

Om het incident herinneren, Sunan Kalijaga noemde het gebied met "One of Three '. Bij de ontwikkeling, de naam van One Three woorden verschoven naar Salatiga. Salatiga nu een bruisende stad als ooit voorspeld door Sunan Kalijaga geworden.

Artikel ini didukung oleh :

Obat asam urat di apotik

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Ads Inside Post