Laman

Kamis, 29 Desember 2016

Kisah Salatiga versi bahasa Norwegia

Kisah Salatiga versi bahasa Norwegia


I antikken byen Semarang, ledet av Duke Pandanarang og har en kone som heter Nyai Pandanarang. Han er kjent som en leder som er ærlig, men også elsket skatter i massevis.

Personlighet er ikke bra duke høres av Sunan Kalijaga, en klok og forsvarlig verge. Sunan tenkt å minne Pandanarang ved å stille som en altmuligmann gress. Ved passering distriktet verftet, Duke Pandanarang bud gress med en svært lav pris.

Selger plen gress ble vedtatt og satt i et bur. Før du forlater, gled han de fem cent i gresset. Pengene ble funnet av tjenere umiddelbart å rapportere til Pandanarang.

Det skjedde flere ganger. Pandanarang lurer på hvorfor gresset altmuligmann aldri ber om penger. Når reparatør gresset kom tilbake, Pandanarang spurte om opprinnelsen av gress håndtverker. Han spurte også hvorfor gresset som en håndverker ikke trenger pengene. Grass håndtverker svarte at han kunne få gull med en spade i jorden. Han trenger ikke jordiske gjenstander, fordi alt er ikke evig. Han sa også at det er gull juveler innebygd i palasset gårdsplassen.

Pandanarang lei å høre det svaret. Han følte seg fornærmet av utbyggere gress. Pandanarang sendte en tjener tok en hakke, deretter ga den til håndtverker gress. Med en solid, hadde gress altmuligmann svingte hoe til bakken. Angivelig, ordene de hadde rett. Det er en juvel av gull i bakken palasset.

Duke Pandanarang veldig overrasket over å se severdigheter i foran ham. Umiddelbart, han følte seg svært hemmet i sitt hjerte.

"Pandanarang, var jeg Sunan Kalijaga". Etter å ha hørt disse ordene, Pandanarang beklaget umiddelbart for hennes uhøflighet. Sunan Kalijaga be Pandanarang å frigjøre sin kjærlighet til jordiske eiendeler.

Pandanarang åpenbart til kona at han ønsket å studere med Sunan Kalijaga. Pandanarang kone er enig og uttalte at han ønsket å følge sin mann.

"Du kan komme, men husk vi er ikke lov å ta med varer som vi har. Gi elementene til trengende folk," sa Pandanarang til sin kone.

Hans kone uttalte at han var villig til å forlate deres eiendom og gi det til de fattige. Hun ba mannen om å forlate før. Deretter kvinnenes gull og juveler i en tryllestav laget av bambus. Pandanarang ble fulgt Sunan Kalijaga. På den måten ble de konfrontert av tre ranere.

"Hvis du vil verdisaker, vent. Snart vil det passere en gammel kvinne, fanget ham. Du kommer til å få gull juveler i sin bambus stokk," sa Sunan Kalijaga.

Kom Nyai Pandanarang er lumbered med en bambus pinne. Den røvere tredje kvartal og gripe bambus stokk han holdt. Nyai Pandanarang kan ikke gjøre noe annet enn å gi opp sin eiendom konfiskert. Når hell møtte sin mann og Sunan Kalijaga, forteller han ranet hendelsen som skjedde mens gråt.

"Du er ikke lytter til mannen din. Å sitte med meg, må du forlate jordiske eiendeler. Så, dette er din egen feil," sa Sunan Kalijaga.

"Det er tre parter som har gjort en feil her, at du selv, din mann og røvere. Senere vil dette stedet være overfylt by," sa Sunan Kalijaga.

Å huske hendelsen, Sunan Kalijaga oppkalt området med "One of Three". I utviklingen, navnet på en tre ord flyttet inn Salatiga. Salatiga nå blitt en travel by som noen gang spådd av Sunan Kalijaga.

Artikel ini didukung oleh :

Obat asam urat di apotik

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Ads Inside Post