Laman

Minggu, 18 Desember 2016

Dongeng sleeping beauty bahasa Belanda

Dongeng sleeping beauty bahasa Belanda


Lang geleden leefden er eens een koning en koningin, die een groot feest gehouden om de geboorte van hun dochtertje, Briar Rose te vieren. Uitnodigingen werden alle feeën gestuurd om de prinses te zegenen, behalve één zoals het werd verondersteld dat ze dood was. Elk van hen kwamen om feest van de koning te brengen speciale cadeaus voor de kleine prinsen. De feeën begonnen hun geschenken te geven. "Ze zijn mooi," zei de eerste "." Ze zal wijs worden ", zei de tweede." "Ze moeten soort," zei de derde ". Slechts één fee werd overgelaten aan het geschenk te geven toen plotseling de kamer werd donker. Dan na een grote lichtflits dezelfde de fee die werd weggelaten, kwam in zicht.

Ze was woedend als niemand haar op het feest had uitgenodigd. Toen zei ze: "Nou helden mijn zegen feest. Toen zei ze:" Nou helden mijn zegen, die op haar zestiende verjaardag zal ze haar vinger op een spinnewiel gezet en sterven. " Nog een lichtflits kwam en de fee was verdwenen. Dan nog een fee die daar was stapte naar voren. "Mijn cadeau voor de prinses in nog over." "Mijn cadeau voor haar is het leven! Wanneer de spil prikt haar vinger zal ze niet sterven, maar zal in een diepe slaap vallen. Die zal duren voor een honderd jaar. Alleen een kus van haar ware liefde zal haar wakker maken.

De volgende dag de koning een proclamatie, het bestellen van dat alle draaiende wielen en assen worden vernietigd. In de loop der jaren is de prinses groeide uit tot een mooi meisje. Op de zestiende verjaardag werd iedereen de voorbereiding voor de partij. De prinses besloten om te gaan verkennen van het paleis. "Ik vraag me af wat er in de grote zuidelijke toren, 'zei ze en maakte haar weg naar het.

Ze zag een kleine deur met een sleutel op. Ze draaide de sleutel en de deur ging open. Toen zag ze een trap en begon te klimmen. Inmiddels is de koning en de koningin op zoek gegaan naar de vorsten. Iedereen had haar gezien, maar niemand wist waar ze was gegaan. De prinses was de top van de toren, waar ze nog een deur die op een kier was zag bereikt. Toen hoorde ze een vreemd zoemend geluid, die ze nooit eerder had gehoord. Ze ging de kamer binnen en zag een oude vrouw werkt in een draaiende label. "Wat doe je, vroeg Briar Rose, de prinses?" Ik heb nog nooit een van die eerder gezien, wat is het? " "Het is een spinnewiel, zei de oude vrouw, die de boze fee in vermomming was.

De Princes vroeg haar of ze zou kunnen proberen en draaien op het wiel, in de spil ze ging slapen. En meteen iedereen in de plaats viel ook in slaap, de koks, de meiden, de ministers iedereen in slaap viel. De prinses werd nu bekend als Sleeping Beauty. Jaar voorbij .... De zoon van een koning zou de beroemde Brior hedge kwam tot de ontdekking van het mysterie van de slapende schoonheid.

Op een dag dezelfde charmante prins, vroeg een aantal dorpelingen dat waar kan hij de haag te vinden? Net voorbij het dorp jonge meneer "zei de dorpelingen. De prins ging om toe te slaan in de heg, maar toen zijn zwaard ontmoette de doornen grote rozen bloeide en een pad voor hem geopend. De prins ging het paleis ging naar de torenkamer en zag de princess snel in slaap. Hij dan uitgeleend en zachtjes kuste haar. Brior steeg, de slapende schoonheid flikkerde haar ogen en ze wakker werd. Toen ze de charmante prins ze verliefd op hem zag. All round het paleis mensen begonnen te ontwaken uit hun slapen. de prins en de prinses trouwde. de koninklijke huwelijk duurde enkele dagen eindigend met een prachtige bal. de prins en prinses dansten en dansten de hele nacht.

Artikel sebelumnya :
Harga eye care softgel

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Ads Inside Post