Laman

Selasa, 27 Desember 2016

Kisah Salatiga versi bahasa Hungaria

Kisah Salatiga versi bahasa Hungaria


Az ókorban a város Semarang által vezetett Duke Pandanarang és egy feleség nevű Nyai Pandanarang. Ő jól ismert, mint egy vezető, aki őszintén, de szerette kincseit bőven.

Személyiség nem jó herceg hallható a Sunan Kalijaga, bölcs és megfontolt őre. Szunani kívánják emlékeztetni Pandanarang pózol, mint egy ezermester füvet. Amikor elhaladnak a kerületi udvar, Duke Pandanarang ajánlatot fűben egy nagyon alacsony áron.

Az eladó gyep fű megállapodás született, és tegye a ketrecben. Elhagyása előtt, megcsúszott az öt cent a fűben. A pénzt találtak a szolgáinak, hogy azonnal jelentsék a Pandanarang.

Ez történt többször. Pandanarang, miért a fű ezermester sosem kér pénzt. Amikor a szerelő fű jött vissza, Pandanarang érdeklődött az eredete a fű kézműves. Azt is megkérdezte, hogy miért a fű, mint a mester nem kell a pénz. Grass kézműves válaszolta, hogy ő is kap az arany egy ásóval a földön. Nem kell a földi tárgyakat, mert minden nem örök. Azt is mondta, hogy van arany ékszereket ágyazott palota udvarán.

Pandanarang ideges hallani ezt a választ. Úgy érezte sértve az építők füvet. Pandanarang elküldött egy szolgát vett egy kapát, aztán odaadta kézműves fű. A szilárd, fű ezermester volt meglendítette a kapa a földre. Úgy tűnik, a szavak igazuk volt. Van egy ékszer arany a földben palotában.

Duke Pandanarang nagyon meglepett, hogy a látnivalók előtte. Azonnal érezte magát nagyon satnya a szíve.

"Pandanarang voltam Szunani Kalijaga". Miután meghallgatta ezeket a szavakat, Pandanarang azonnal elnézést kért érte durvaság. Szunani Kalijaga kérni Pandanarang, hogy kiadja az ő szeretete a világi javak.

Pandanarang kiderült, hogy a feleségének, hogy ő akart tanulni Sunan Kalijaga. Pandanarang felesége egyetértenek, és azt állította, hogy ő akarta követni a férje.

"Akkor jön, de ne feledje, akkor nem szabad, hogy az áruk, hogy mi van. Add a terméket a rászoruló emberek," mondta Pandanarang feleségének.

Felesége azt állította, hogy ő volt hajlandó elhagyni a tulajdon és adja a szegényeknek. Kérte férjét, hogy hagyja a korábbi. Ezután a női arany és ékszereket egy pálcát bambuszból készült. Pandanarang követte Sunan Kalijaga. Útközben kerültek szembe három rabló.

"Ha azt szeretnénk, értéktárgyak, várjon. Hamarosan el fog múlni egy idős nő, elfogott neki. Fogsz, hogy az arany ékszerek az ő bambusz bot," mondta Sunan Kalijaga.

Jött Nyai Pandanarang tele vannak a bambusz bot. A rablók harmadik blokk és ragadja meg a bambusz bot volt a kezében. Nyai Pandanarang nem tehet mást, mint hogy feladja vagyonát elkobozták. Amikor sikeresen találkozott férje és Szunani Kalijaga, azt mondja a rablás incidens történt, miközben a sírás.

"Te nem hallgat a férje. Hogy üljön velem, meg kell elhagyni a világi javak. Tehát, ez a saját hibája," mondta Sunan Kalijaga.

"Három fél, aki hibázott itt, hogy te magad, a férje és a rablók. Később ez a hely lesz zsúfolt város," mondta Sunan Kalijaga.

Felidézni az esetet, Szunani Kalijaga elemzi a területet "One of Three". A fejlesztés, a neve az egyik Három szó tolódott Salatiga. Salatiga mára egy nyüzsgő város, mint valaha megjósolta Sunan Kalijaga.

Artikel ini didukung oleh :

Obat asam urat di apotik

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Ads Inside Post