Laman

Selasa, 20 Desember 2016

Dongeng sleeping beauty bahasa Hungaria

Dongeng sleeping beauty bahasa Hungaria


Régen élt egy király és királynő, aki tartott nagy lakomát, hogy megünnepeljük a születése kislányának, Csipkerózsika. Kaptak meghívást, a tündérek, hogy áldja meg a hercegnőt, kivéve, hogy az egyik, mert feltételezték, hogy meghalt. Mindegyikük eljött a király ünnepe hozza különleges ajándék a kis hercegek. A tündérek kezdett, hogy az ajándékokat. "Azt kell, hogy szép," mondta az első. "" Azt kell bölcs ", mondta a második." "Azt kell egyfajta", mondta a harmadik. " Csak egy tündér maradt, hogy az ajándékot, amikor hirtelen a szoba elsötétült. Aztán egy nagy villanás ugyanazon a tündér, aki kimaradt, jött a kilátás.

Dühös volt, mint senki sem hívta az ünnepen. Aztán azt mondta: "Nos hősök áldásomat ünnepe. Aztán azt mondta:" jól hősök áldásomat, hogy a tizenhatodik születésnapján fogja fel az ujját egy rokka és meghalni. " Egy másik villanás jött, és a tündér eltűnt. Aztán egy másik tündér, aki ott volt, előrelépett. "Az ajándék a hercegnőt maradt." "Az én ajándékom neki az élet! Amikor az orsó megszúrja az ujját a lány nem fog meghalni, de beleesik egy mély álomba. Amely utóbbi száz éve. Csak egy csók az igazi szeretet felébreszteni.

A következő napon a király kiadott egy kiáltványt, rendelés, hogy minden forgó kerekek és orsók kell semmisíteni. Az évek során a hercegnő lett egy szép lány. A tizenhatodik születésnapján mindenki készül a párt. A hercegnő úgy döntött, hogy vizsgálja a palotába. "Kíváncsi vagyok, hogy mi van a nagy déli torony," mondta, és elindult vele.

Meglátott egy kis ajtót a kulcs rajta. Elfordította a kulcsot, és az ajtó kinyílt. Aztán meglátta a lépcsőn, és elindult felkapaszkodott. Eközben a király és a királynő nekilátott, hogy a fejedelmek. Mindenki látta, de senki sem tudja, hol van már megy. A hercegnő elérte a torony tetején, ahol látta a másik ajtó kissé nyitva. Aztán hallottam egy furcsa búgó hang, amit még soha nem hallott. Bement a szobába, és látta, hogy egy idős nő dolgozik egy forgó címke. "Mit csinálsz, kérdezte Csipkerózsika, a hercegnő?" Soha nem látott egy ilyen korábban, mi ez? " "Ez egy rokka mondta az öregasszony, aki a gonosz tündér álruhában.

A hercegek megkérdezte, ha ő is próbálja, és forgasd a kereket, az orsó aludni ment. És azonnal mindenki a helyén is elaludt, a szakácsok, a szobalányok, a miniszterek mindenki elaludt. A hercegnő már ismert Csipkerózsika. Év telt el .... A király fia eljön a híres Brior sövény kideríteni a rejtélyt a Csipkerózsika.

Egy nap ugyanaz a megnyerő herceget kérte néhány falu, hogy hol lehet azt megtalálni a sövény? Csak túl a falu fiatal uram ", mondta a falu. A herceg elment, hogy sztrájk a sövény, de amikor a kard találkozott a tövisek nagy rózsa virágzott, és utat nyitott neki. A herceg lépett be a palotába ment a torony szobába, és látta, hogy a hercegnő aludt. Ő kölcsönzött át, és gyengéden megcsókolta. Brior emelkedett, a Csipkerózsika megvillant a szeme, és felébredt. Amikor látta, hogy a bájos herceg beleszeretett vele. Minden körben a palotába emberek kezdtek felébredni a saját alvás. a herceg és a hercegnő férjhez ment. a királyi esküvő több napon át tartott végződő csodálatos labdát. a herceg és a hercegnő táncolt és táncolt egész éjszaka.

Artikel sebelumnya :

Harga eye care softgel

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Ads Inside Post